facebook Hur kan gästerna matcha ett bröllop med trädgårdstema - Vigyaa
Close

Delete Collection?

Are you sure you want to delete this collection permanently?

Close

Delete Collection?

Are you sure you want to delete this collection permanently?

Everyone has a Story to Tell and an Experience to Share!

Let’s Start Writing
c2ad386d-4bab-40ba-a8e1-715fe41ab4b4

58 views

Hur kan gästerna matcha ett bröllop med trädgårdstema

är att man är i en trädgård – eller oftare en park – invid den lokal som man har arrangerat för bröllopsfesten.

Det är ganska vanligt att ha teman på bröllop. Många teman går ut på att man är på en speciell plats som är det som skapar temat för bröllopet. Det kan till exempel vara i en fjällmiljö, en skärgårdsmiljö eller på en strand. Ett annat, och vanligare tema, är att man är i en trädgård – eller oftare en park – invid den lokal som man har arrangerat för bröllopsfesten.

Om man är i en park kommer det att sätta en speciell prägel på bröllopet som kommer att gå igenom när det gäller alla olika aspekter, som prydnader, blommor, möblering och eventuell underhållning. Det kommer också att påverka hur gästerna klär sig. Det är tämligen självklart att ett trädgårdsbröllop äger rum under den varma halvan av året – ofta på sommaren – och det är därför ofta lite lättare klädsel som gäller. Damerna kanske väljer lite kortare klänningar och herrarna kanske har lite ljusare kostymer. Det kan också vara vanligt att man bär lite mer blommor i kavajslaget än man hade gjort om bröllopet ägt rum på vintern.

Hur ska en klänning vara när det är trädgårdstema

När det gäller en klänning till bröllop med trädgårdstema är det förstås så att den också behöver anpassas lite. Det kanske är en bra idé med lite ljusare färger och lite lättare skor. Accessoarerna kan också anpassas för att hitta den rätta stilen för ett trådgårdsbröllop.

Numera är det vanligt med friare kombinationer av accessoarer och det är något man kan ta fasta på när man letar efter klänningar till ett trädgårdsbröllop. Men se upp för en sak dock – tänk på att inte stjäla uppmärksamhet från bruden. Det är hon som ska stå i centrum för festen, inte någon gäst. Rent allmänt handlar bröllop mycket mer om bruden än om brudgummen. Traditionellt är det trots allt så att det är bruden som lämnar sitt hem för att flytta till brudgummen, inte tvärt om.

Var hittar du inspiration för ett trädgårdsbröllop

När det gäller att hitta rätt inspiration för klänningar och kostymer till sommarbröllop kan du med fördel söka dig till internet. På internet finns det ingen hejd på hur många sajter, bloggar, nättidningar, modemagasin, videobloggar, sociala medier med mera som är helt och hållet dedikerade till bröllopsmode av alla sorter. Det är med andra ord bara att insupa all den information och inspiration som du kan hitta på internet och glädja dig åt att någon annan tänkt i förväg så att du slipper.

Med tanke på den rika floran av material som finns på internet kan det vara en bra idé att leta upp ett antal medier som du följer så att du inte drunknar i information. Det är lättare att följa ett fåtal medier istället för enormt många.

Var köper du en klänning till ett bröllop

Så när vi kommer till den del som handlar om var du faktiskt kan köpa en klänning så kan du med fördel vända dig till JJ’s House, de har ett fantastiskt utbud. 

Reference Image
Close