Close

Delete Collection?

Are you sure you want to delete this collection permanently?

Close

Delete Collection?

Are you sure you want to delete this collection permanently?

6adda8f1-5f1a-4ba6-8577-75e75b6e5939

Drva, briketi ili pelet

Za koju god vrstu ogreva se odlucili da li da to budu drva, briketi ili pelet Vi u svakom slucaju mozete dobiti efikasno i ekonomicno grejanje.

Sa tehnoloskim razvojem peci na cvrsta goriva one su nasle put do svakog domacinstva a njihov fantastican dizajn i efikasnost na najvisem mogucem nivou im je omogucio da mogu birati energent koji ce koristiti.

Ugalj ili drva - izbor je iskljucivo na Vama. Zelite nesto komforniji nacin grejanja – kupite brikete ili pelet. Sirovinu za grejanje mozete u potpunosti prilagoditi svojim prohtevima, ocekivanjima i prvenstveno svom kucnom budzetu. Najvaznije je a moze se reci i najskuplje izvesti sistem za grejanje, uloziti u sav neophodan materijal od cevi, do radijatora, kotla i dr. Kada ste to zavrsili Vi ste u mogucnosti da birate vrstu ogreva.

Ugalj, drva i brikete mozete koristiti sa istim sistemom grejanja odnosno lozistem dok je za pelet neophodna nesto drugacija pec. Adekvatna oprema za grejanje na pelet zasigurno iziskuje nesto vece troskove ali s druge strane i pruza mnoge pogodnosti.

Najvaznije je da u Vasem domu bude ugodno i toplo. Na Vas kucni budzet ne treba da ima veliki uticaj zimska grejna sezona narocito u danasnje vreme kada su mogucnosti zaista raznolike. Kupovina ogreva i kupovina peleta se moze obaviti i 6 meseci pre grejne sezone pa se tako i troskovi mogu rasporediti. Ne cekajte poslednji momenat za kupovinu ogreva jer se tada moze dovesti u pitanje kvalitet sirovine a zatim i cena. 

Categories

Firewood

Reference Image
Close